VILÁG

ÚT

VÁLTÓ

ÉRTÉK

MOST

Belépés | Regisztráció

Ma

Támogatásod? Számít!

 

Egyetlen értelmes ember barátsága többet ér, mint az összes értelmetleneké.

Démokritosz görög filozófus (i. e. 460 kör.–370)

VÁLTOZÓ VILÁG

IMPRESSZUM

Alapító kiadó és főszerkesztő

Dr. Szimeonov Todor

Támogatja, és üzemelteti

Változó Világ Mozgalomért Alapítvány

Cím: 1083 Budapest, Práter utca 56.

Telefon: (1) 796 2704

Email: kiado@valtozovilag.hu

  

A Facebookon v  A Pinteresten

 

 

 

Szerver: Silihost Kft.

A portál az MTI híreit is felhasználja.

 

Eszményünk

 

Eszményünk a szabad és ingyenes internet, jó és bő tartalommal, megbízható szolgáltatásokkal, kevés hirdetéssel.

 

A felelősség korlátozása

 

Megértésüket kérjük, hogy az Internet kínálta számtalan lehetőséget és veszélyt mérlegelve az Önök és saját biztonságunk védelmében fel kellett állítanunk néhány keretfeltételt honlapunk használatához. Kérjük, a honlap használatakor ezen előírások figyelembevételét.

 

1. Jelen használati feltételek frissítése

A technikai feltételek és jogi előírások változásainak következtében az alábbi használati feltételeket időről időre módosítanunk, ill. frissítenünk szükséges. Kérjük, hogy a honlap használata előtt minden esetben győződjön meg róla, mikor került fel a honlapra a feltételek legújabb verziója. A legutóbbi frissítés 2008. januárjában történt.

 

2. Szerzői- és egyéb oltalmi jogok

Honlapunk teljes tartalma, beleértve a szövegeket, képeket, grafikus ábrákat, az audio- és videofájlokat – eltérő rendelkezés hiányában – saját tulajdonunkat képezik. Másolásuk, módosításuk, átruházásuk, újbóli felhasználásuk, ismételt átadásuk, értékesítésük, vagy bármilyen más módon történő felhasználásuk nyilvános vagy kereskedelmi célokra kizárólag előzetes, írásbeli beleegyezésünk birtokában lehetséges. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szerzői jogok megsértése polgári jogi és/vagy büntetőjogi feljelentést von maga után.

 

3. Felelősség kizárása

Ezen a honlapon más oldalakra vezető linkek találhatók. A kiadó nem vállal felelősséget vagy garanciát ezen oldalak esetleg törvénysértő tartalmáért vagy az azokon található egyéb jogsértésekért.

A honlapunkon található információkat a legnagyobb gondossággal állítottuk össze, s ellenőriztük. Ennek ellenére nem vállalhatunk semmiféle felelősséget a honlapon található információk érvényességéért, helyességéért, teljességéért és/vagy minőségéért.

A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, semmi esetben nem helyettesíthetik az orvosi vagy egyéb szakvéleményt. Kérjük, forduljanak orvoshoz, vagy egy Önök által választott szakemberhez. A kiadó nem felelős semmilyen, a honlapon található információkon alapuló tevékenységért.

A honlap használata és az azon található információk letöltése a felhasználó saját felelősségére történik. A kiadó nem vállal felelősséget az ebből eredő károkért, ide értve a felhasználó adatállományában, hardverében és/vagy szoftverében bekövetkezett károkat.

A szerkesztőség nem vállal felelősséget azokért az esetleges eljárásokért és intézkedésekért, amelyet a portál szolgáltatója, forgalomszámlálója vagy bármelyik más közszolgáltatásokat végző alvállalkozója végrehajt.

 

Személyes adatok kezelése

 

Szerkesztőségünk örömmel és köszönettel fogad minden érdeklődést portálunk iránt, minden látogatót szeretettel és nyitott kapukkal várunk. Ezzel együtt sokan érdeklődnek konkrét témákban, e-mailt, levelet vagy faxot küldenek, regisztrálnak a Változó Világ Közösségi Térbe, bejelentkeznek a Változó Világ Baráti Társaságába, különböző szolgáltatásokat vesznek igénybe. Az így megismert személyi adatokat a szerkesztőség gondosan, a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, harmadik személynek nem szolgáltatja ki, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Azok nyilvántartása és felhasználása kizárólag a kapcsolattartást, a válaszadást, az igényelt tájékoztatás megküldését,  szolgáltatásainknak a felhasználók érdeklődésének megfelelő továbbfejlesztését szolgálja. Mindenkinek bármikor joga van kérni a rávonatkozó adatok pontosítását, módosítását, beleértve törlését, avagy éppen adatainak felvételét.

 

 

 

 

 

 

Figyelem: Ez a Változó Világ egyik oldalának mobilbarát változata. Ezek általában az eredeti oldal tartalmának csak egy részét tartalmazzák. Érdemes visszatérni ide asztali gépen.

 

Keresés a portálon

Egyéni keresés

   

 

ENG | FR || BG

 

 

Flag Counter

 

VVM | Emberhit | Életútmutató

Kezdő oldal | Impresszum | Adomány

 

VILÁG

EMBERHIT

ÚT

APEVA

 

© Változó Világ, 2024